Свързва важни проекти с хора, на които им пука

SpotiFunder е мястото и начина, по който малки по размер парични средства, но от голям брой лица помагат за финансиране на ново бизнес начинание, инициатива или благотворителна кауза.

Метода на SpotiFunder използва лесната достъпност на огромни мрежи от хора чрез социални медии и уебсайтове за краудфандинг, за да сближи инвеститорите и предприемачите заедно от една страна и от друга да разшири потенциала на начинанието или идеята заангажирайки все по-големи маси от хора, роднини, приятели, съмишленици, бъдещи клиенти, собственици и рискови капитали.

Метода за финансиране избран от SpotiFunder е помогнал на хиляди бизнеси да се случат. Възползвайте се и Вие! Понякога е трудно да направите първата си крачка , но ако не действате винаги ще съжалявате за това. Именно тя може да Ви промени живота, именно тя може да е началото на нещо голямо. Не се страхувайте и не се притеснявайте, нека направим заедно така, че мечтите Ви да се сбъднат.

Има стотици нови стартиращи компании, които събират пари и създават клиентска база едновременно . SpotiFunder ще Ви помогне да потвърдите идеята си, да изградите клиентската си база преди да започнете, и да съберете средствата, необходими за този скок.

spotifunder

Как работи споделенето финансиране?

Стъпките за успешно финансиране на Вашия бизнес

Добавете идеята си

Създайте Вашата уникална страница. Разкажете историята и обяснете идеята си. След това задайте цел и колко време трябва, за да я достигнете.

Разпространете новината

Разпространете проекта си на приятели, професионални контакти и други във Вашата общност. Кажете на всички, които познавате за Вашия проект.

Получете финансиране

Хората, които харесат идеята Ви ще дарят пари или ще заложат пари в замяна срещу награда, която ще получат, след като проектът Ви успее.

SpotiFunder е в процес на изработка!

Свързва важни проекти с хора, на които им пука

1

Планиране на Вашият проект

Научете основите на споделеното финансиране и от къде да започнете.
Как да планирате Вашият проект за споделено финансиране ->

2

Създаване на Вашия проект

Вижте как може да създадете перфектната страница на Вашия проект
Научете как да създадете своя проект за споделено финансиране ->

3

Стартиране на Вашия проект

Научете как да се свържете с потенциални инвеститори и донори
Научете как да стартирате своя проект за масово финансиране ->