"ИНВЕСТИЦИИ И СТРОИТЕЛСТВО ИНЖЕНЕРИНГ" АД започна изграждането на нова луксозна сграда във Варна, ул. баба Тонка 1

Последно обновена: 15.11.2021
Местоположение: Административният адрес на предвидената за изграждане жилищна сграда е  гр. Варна,  ЗК Тракия /под Районен съд/,  ул. "Баба Тонка" 1

Сградата материализира визията на градското жилище, както и отговаря на високите изисквания за съвременните офис пространства, съчетаващ луксозно изпълнение, функционалност и удобство, спокойствие и сигурност, зелена околна среда и комуникативно местоположение.

Вярваме, че всеки един от нас влага много емоции в избора на нов собствен дом или бизнес имот, който да отговаря на индивидуалните му изисквания , да осигурява уют и спокойствие. Полагайки максимални усилия при проектирането на сградата, ние Ви предлагаме функционални апартаменти с разнообразни квадратури, които да отговарят и на най-взискателните ни клиенти.

На партерния етаж са предвидени  два магазина, гаражи и паркоместа. На втория етаж са предвидени за изграждане три броя офиси като голямо внимание е отдадено на техния дизайна, както прецизното планиране на пространството. Етажите от трети до осми предлагат апартемнти с една, две и три спални. Жилищата се предлагат в степен на завършеност  "до ключ" с материали по избор на клиента.  Сградата разполага с удобен и лесно достъпен подземен паркинг на едно ниво.