ПАСИВНА ИНВЕСТИЦИЯ в недвижим имот С МИНИМУМ 13% годишна лихва.

Последно обновена: 16.11.2022
Високата инфлация последната година изяжда спестяванията на всеки, ниските лихви по депозити и слабото представяне на множество традиционни/модерни класове активи не дават възможност да спасим от обезценка нашите пари. Инфлацията ги топи по-бързо от колкото всеки може дори да си помисли. Същевременно традиционните инвестиционни стратегии в недвижими активи не носят добра печалба. Доходността от вложение в имот, в големите български градове  спада до рекордно ниски нива  оит около  3,5-4% .  Затова един от най-често срещаните въпроси е как не само да победим инфлацията, но и да се възползваме от нея: Къде да инвестираме директно,  изгодно и лесно, при висока доходност?
 
Споти Файнънс разработи инвестиционни продукти и проекти в недвижими имоти, с които премахва бариерата за инвестиции в този сектор, давайки възможност на всеки да се възползва от предимствата му. Вече не е нужно да разполагате с десетки хиляди евро, за да инвестирате в недвижим имот. Сега е възможно да инвестирате в развитието на недвижим имот с висока двуцифрена доходност дори и с 2000 евро, и то само с няколко действия пред компютъра.

Винаги съм смятал, че най-добрата инвестиция е в строителството на недвижим имот, който е с традиционно ниско ниво на риск, висока възвръщаемост, която е голям буфер между цената и търсената от нас възвръщаемост. Затова  и ние се насочихме именно в този отрасъл, който носи голяма доходност със сравнителни нисък риск. Сега всеки може да инвестира в изграждането на недвижим имот или във ВЕИ проект с малко пари при фиксирана доходност, която знае още в началото на проекта.

Вече втора година Споти Файнънс АД развива успешно платформата си за инвестиции в недвижими имоти. Напълно завършените проекти се увеличават, като почти всички инвестирали в тях повтарят инвестициите си, дори с по-големи суми.

Развитието на он-лайн услугите последните няколко години, доведе до бум в развитието на онлайн инвестирането в  добри, високодоходни инвестиционни проекти в развитието на недвижими имоти и продажбата им след това. Компактни проекти с времетраене около 14 месеца, в сектор с голям марж на печалбата – строителството, достъпни за всеки, даващи възможност да се инвестира с минимум 2000 евро.  Високата доходност, стабилността на сектора са именно причините, които определиха и нашата визия, да дадем възможност на всеки да инвестира в недвижими имоти в една по-малко рискова инвестиционна среда, където заставаме рамо до рамо със всеки един инвеститор. И ние като инвеститори ще извършваме мониторинг върху проекта с цел той да се лучи така както е описан в информационната му част.

Всеки един посетител на www.spotifinance.com може да разгледа всички отворени инвестиционни проекта за инвестиции и ако прецени да го направи, като първоначално просто дава заявка за участие.