Инвестиция в реални активи, най-добрия начин за трупане на капитал. Може дори и с 2000 EUR

Последно обновена: 28.06.2022
Инвестициите в реални активи са едни от най-малко рисковите инвестиции, защото се инвестира в стойност, в недвижими имоти, които много по-бавно реагират на икономическата конюктура и отразяват повишаването на инфлацията. Поради това цената им се повишава постепенно но постоянно с различни темпове.

Последните събития на финансовите пазари много ясно ни показаха големият риск в оценяването на различните видове финансови инструменти: акции, ETF, фючърси и дори криптовалутите.

Големите и дълбоки спадове на цената на финансовите инструменти  ни доказаха и големият риск на тези пазари, както и голямата вероятност активите ни да се oбезценят с десетки проценти само за няколко часа. Кой би могъл да издържи психически при тези условия и възможности за инвестиции.

100% финансиран инвестиционен проект. Хората все повече търсят възможности


Защо да поемаме риск и да треперим на пазарите на акции в тези брутални времена със спадове  с над 10% за няколко минути, вместо да инвестираме в реални активи – недвижими моти или строителни пrовкти през платформата Spoti Finance и без значение от средствата с които имаме,  и да получаваме фиксирана доходност около 16% за 14 месеца.

След срива в цените на акциите и криптовалутите  все повече хора преориентират капиталите си към реални активи, най-вече недвижими имоти. Очакванията, че инфлацията ще продължи да се покачва кара все повече хора да инвестират, къде, единственото място са недвижимите имоти.

Това е така, но цените им вече са достигнали високи нива и вероятно от тук нататъка темпа на ръст ще е слаб. Но вече има и възможност да се инвестира в недвижими имоти с фиксирана доходност 16%, без да се притесняваме, че цените на имотите може да спе да се повишават и дори да коригират слабо.

Едно такова място за инвестиции в недвижими имоти е платформата SpotiFinance.com, която използва най модерния и набиращ все по-голяма сила метод crowdfunding при който всеки може да инвестира в недвижими имоти дори и с 2000 евро.

В платформата Spoti Finance също може да диверсифицираме средствата си в различни проекти за строителство на недвижим имот и ВЕИ проекти.

Дори инвестирането през Spoti Finance има и редица предимства през директното инвестиране в недвижим имот, като например:

  1. Купувайки имот, Вие правите допълнителни разходи, които намалят доходността Ви като брокерска комисионна, такси за нотариус, имотен данък, месечни такси за поддръжка, данък сгради, смет и други. Тоест купувайки имот вие веднага сте на минус с около 5-6% и повече. Така трябва да чакате доста време за да избиете и тези разходи. При инвестирането през Spoti Finance в недвижими имоти нямате никакви комисионни и допълнително разходи, започвате да печелите от първия ден.
  2. За да инвестирате в недвижим имот Ви трябват много пари, а през Spoti Finance може да го направите дори и с 2000 евро.  Споти Файнънс премахва всички бариери пред хората, за да могат да инвестиратв недвижими имоти.
  3. Инвестирайки в имот в момента е много вероятно да трябва да изчакате няколко години, за да си избиете разходите и да спечелите от инвестицията си, защото цените може да се понижат и да чакате много години. Докато проектите на Spoti Finance са малки с продължителност 12-14 месеца, след което си получавате средствата и лихвите веднага.
  4. Инвеститорите през Споти Файнънс не се притесняват от спад в цените, тяхната инвестиция не зависи от цените на имотите, защото големият марж на печалбата в строителството дава възможност нашите инвеститори да получават висока възвръщаемост и е буфер за предпазване от риск.
  5. Инвестирайки през Споти Вие може да диверсифицирате инвестициите и да участвате във различни проекти и в София и Варна.
  6. Чрез Споти Вие получавате фиксирана постоянна доходност – перфектна пасивна инвестиция.
 
Всичко това води до все повече инвеститори в Spoti Finance и все повече хора разбират ползите и големите възможности да инвестират в алтернативни инвестиционни възможности, с които са спокойни, без да се притесняват и които им носят голяма доходност и то фиксирана.

Инвестирайки през Spoti Finance  Вие съчетавате новите технологии, високата доходност и стабилността на сектора на недвижими имоти.
В момента няма друг клас инвестиция, която да носи висока доходност след срива на акциите и криптовалутите.

Spoti Finance е компания, която има за цел да създаде една по-сигурна среда за инвестиция на всеки, който иска да инвестира в недвижими имоти.

Вижте всички проекти за инвестиране в spotifinance.com

Посетете нашата facebook страница тук