Интересно, Полезно, Доходно.

Последно обновена: 07.04.2022
Искате да инвестирате в строителни проекти или недвижими имоти с малко пари, дори и с 2000 евро.

Много хора се интересуват  от инвестиции на пазара на недвижими имоти у нас. Всички знаят, че нормата на възвръщаемост в строителството е голяма, тогава защо само малко хора се занимаватс това, защо?

Защото инвестициите в сектора  има много големи бариери за достъп, като голяма сума за строителство или покупка на апартамент, специфични познания за строителството и не по-малко специфични организационни умения. НО ВЕЧЕ ТОВА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.

Сега всеки вече има достъп до строителния сектор, всеки може да участва в строителството на даден имот, сграда, къща, кооперация И то без никакви усилия всичко става ОНЛАЙН.

Чрез платформата за инвестиция в строителни проекти или инвестиционни имоти Spoti Finance Place може да инвестирате в такива проекти дори и само с 2000 евра и да получите същия процент доходност и то над 23% както тези които са инвестирали и 50 000 евро.

Всичко е много лесно и сатва изцяло он-лайн, без да губите време и нерви , само с няколко клика , за да разгледате всички подбрани проекти, да изберете този, който Ви допада като времетраене и доходност най-много.

Как сатава?

 1. За да разгледате проектите детайлно, трябва да се регистрирате и дадете отговор на няколко въпроса, каквито са нормативните изисквания. ( в секция Инвестиционни Проекти
 
 1. Ако някой от проектите отворени за инвестиране ( в секция Инвестиционни Проекти) Ви хареса и имате решение да участвате, трябва само да натиснете бутона „Заяви Участие“ , вътре в самата форма трябва да пишете каква сума бихте искали да инвестирате, като минималната сума е 2000 евра.
 
 1. След това изчаквате докато се запълни цялата неиобходима сума със заявки от други желаещи и чак тогава ще Ви дадем сигнал да преведете паричните средства и да стартираме проекта.
 
 1. По време на реализацията му ще получавате постоянно информация за стадия на строителство и всичко по разходваните средства.

След реализация на проекта и продажбата на активите, Вие получавате инвестираните средства и печалбата си в зависимост от процента инвестирана сума от Вас . Процента печалба е един и същ за този , който е инвестирал 2000 евро и този с 20 000 евро.
 
Какво трябва да знаем за метода на инвестиране CrowdFunding. Какви са предимствата?
 
 1. Метода дава равен достъп до инвестиране на всеки, без значение в размера на средствата с които разполага даден човек
 
 1. Цялата печалба от проект/имота е за всички нвеститори
 
 1. Доходността е по-голяма вследствие на голямата възвръщаемост в сектора
 
 1. Риска в сектора е много –малък в сравнения с финансовите инструменти и търговията с акции, валути и други класове активи
 
 1. Самият начин на инвестиране става, чрез платформа – онлайн, без бумащина , без загуба на време. Платформата на Споти Файнънс е Spoti finance place
 
 1. Пълна прозрачност. Платформата може да се видят всички проекти, които са отворени за финансиране, цялата информация за тях, какво включват, период на инвестицията, прогнозна доходност, сума необходима за набиране, минималната сума от един инвеститор – 2000 еври, всичко , скици, чертежи всичко.
 
 1. Възможност да се участва в няколко проекта с малки суми и така да се диверсифицират инвестициите, т е. да се сложат парите в повече възможности , както правят големите инвеститори;
 
 1. Да се участва в строителен проект ръководен от хора с дългогодишен стаж в сектора.
 
 1. Възможност за участие в строителни проекти или управление на недвижим имот на хора, които не разполагат с големи средства, за да купят сами имот, не разполагат с вереме и познания да го направят;