8 причини, защо инвестирането със Spotifinance.com е по-добро от закупуването на собствен имот

Последно обновена: 06.04.2022
Инвестирането в недвижими имоти е чудесен начин да създадете пасивен доход и да увеличите дългосрочното си богатство. Има много плюсове и минуси на инвестирането в имот, като основният недостатък е фактът, че инвестирането във вашия собствен недвижим имот изисква много капитал. Бариерите за влизане са високи, но в наши дни можете да изберете да инвестирате в недвижими имоти чрез платформи за инвестиции в недвижими имоти като Spotifinance.com, които работят като платформи за краудфандинг. Ако искате да станете инвеститор в недвижими имоти, но не разполагате с много голям ресурс, или пък искате да диверсифицирате инвестициите си, или искате да имате ликвидност, т. е. Средствата ще Ви трябват след година имате възможност и то много добра с висока доходност.

  1. Можете да започнете с малко, инвестирайки в БГ имоти само от 2000 €

Цените на недвижимите имоти продължават да растат всяка година. В наши дни имате нужда от поне 70 000 евро, за да купите приличен имот за печалба. Въпреки това, със Spotifinance.com можете лесно да станете инвеститор в недвижими имоти, започвайки от 2000 евро на инвестиция. Инвестирането на малки суми в дългосрочен период може дори да ви направи милионер за под 30 години.

Например, като инвестирате 10 000 лева (еднократна първоначална инвестиция) и 2000 лева редовно всяка година в продължение на 30 години, вие ще имате инвестиционен портфейл на стойност 1 066 375 лева (вижте калкулатора)

  1. Не е нужно да сте експерт по недвижими имоти

Ако харесвате идеята да инвестирате в недвижими имоти, но нямате представа какво се случва с пазара на жилища, или сте на друго място не близо до атрактивни места, далече сте, тогава самостоятелното инвестиране в недвижими имоти може да бъде много рисковано. За щастие, нашият екип за недвижими имоти се занимава с високопрофилни инвестиционни проекти в недвижими имоти в продължение на много години. Ние знаем точно какво се случва с пазара на недвижими имоти в България, какви тенденции се се усилват и кои имоти имат най-висока възвръщаемост. Spotifinance.com прави всички пазарни проучвания вместо вас.

  1. Вашите юридически, режийни, данъчни, ремонтни разходи са минимизирани.

Друго отнемащо време и стресиращо нещо за инвестиране в български имоти са всички правни процедури и документи, с които трябва да се справите. Започвайки от нотариалните такси и завършвайки с различни лицензи, необходими за развитие на вашия имот, правните разходи могат сериозно да навредят на бюджета ви и да създадат дупка във вашия инвестиционен проект. Да не говорим за данъците, разходи за обзавеждане, ремонт и за празните месеци които ще имате задължително. За времето и разправиите няма да коментираме.

Със Spotifinance.com вашите разходи ще бъдат минимизирани и ще плащате само данъка върху получения доход от инвестицията. В заключение, разходите ви ще бъдат пропорционални на общата ви инвестиция, а не каквото Ви начисляват адвокатите, нотариусите, майсторите и търговците.

  1. Можете лесно да диверсифицирате и да получавате пасивен доход от множество източници

Умният инвеститор диверсифицира. Просто казано се правят няколко инвестиции, за да се осигурят приходи от различни източници, свеждайки до минимум риска от инвестиране на вашия капитал. Нашата платформа за инвестиции в недвижими имоти в България позволява на инвеститорите лесно да диверсифицират. Можете да избирате между различни типове инвестиционни проекти, както и от различни видове строителни проекти ( строителство на къщи до Варна, строителство на къщи в София, подготовка на ВЕИ проекти, покупка на земя и подготовката и за вклщчването и в строителен проект и др. )

  1. Висока ликвидност и фиксирана висока доходност

Spotifinance.com подбира проекти за строителство на недвижим имот от много предложения. Един от водещите фактори за оценка на риска и ликвидността е малката продължителност на проекта, когато парите на инвеститорите са затворени. Продажбата на един недвижими имот може да отнеме много време и търпение. Понякога отнема месеци, понякога години. Имате ли достатъчно време и пари, за да изчакате спада на пазара? Spotifinance.com предоставя на своите инвеститори възможност и проекти, които отговарят на точно определени критерии. Нашите клиенти не се приетсняват дали цените на имотите спадат, защото голямата рентабилност в строителството е достатъчна, за получаването на фиксираната доходност дори при спад на пазара с 10-20%. Ние създаваме недвижим имот, а не купуваме готов и да чакаме цената му да се повиши и да търпим риска от пазарното поведение. Проектите ни са кратки 12-14 месеца, период достатъчен да се минимизират всякакви конюктурни рискове, цени на материали, пазар и нагласи. Период малък в който инвеститорите са склонни  да затворят  парите си.

  1. Инвестиция без такси и комисионни: платформата SpotiFinance не начислява такси за вход, инвестиции или изход.

Не се вземат нито такси, нито комисионни или други разходи от хората инвестирали в платформата. Такса има само върху инициатора – собственика на проекта.

  1.  Застраховка спрямо инфлацията: доходността е висока.

Високата инфлация изяжда Вашите спестявания, защото те или не са инвестирани или са инвестирани при незначителна доходност. Сега вече наистина може да предпазите парите си от обезценка.

  1. Ще получите печалба от продажбата на имота. Доходността Ви не зависи от тенденцията в цената на недвижимите имоти

Доходността, която получавате от проектите е фиксирана и нямате риск от спад в цените на имотите. Вие знаете каква лихва ще получите в края на периода, без значение в цените на имотите. Това се дължи на висоакта рентабилност в строителството, а не от препродажбата на имот.
 
Нашата  възвръщаемост е 16.0%* за 14 месеца.

И така, ето ги! Осем причини, поради които инвестирането в строителни проекти и недвижими имоти със Spotifinance.com е по-добро, отколкото самостоятелното инвестиране в имот. Не може да се отрече, че самостоятелното инвестиране в недвижими имоти може да ви донесе голяма възвръщаемост, но определено изисква повече знания, повече пари и защита. Нашата платформа за инвестиции в недвижими имоти демократизира инвестирането в недвижими имоти, така че да можете да увеличите капитала си лесно, достъпно и безопасно. В заключение; мислете напред, започнете с малко и действайте сега! Инвестирайте със Spotifinance.com в недвижими имоти с минимална стъпка 2000 евро.

Вижте всички проекти за инвестиране в spotifinance.com

Посетете нашата facebook страница тук