Какво е SpotiFinance?

Нашата мисия е да бъдем вашият дигитален партньор за предоставяне на инвестиционни възможности в най-привлекателния сектор – строителния, в атрактивни и привлекателни райони с голямо търсене – бърза реализация, с атрактивна доходност над 16%, чрез най-новите тенденции в инвестирането.

Ние управляваме дигиталната платформа, която подбира най-добрите проекти в строителния сектор, с кратко време на изпълнение, бърза ликвидност и висока очаквана доходност.

Платформата ни за он-лайн инвестиции в строителни обекти Spoti Financial Place в секция „Инвестиционни Проекти“ Ви позволява лесно и с няколко клика да разгледате инвестиционните проекти, които са отворени за инвестиция, да видите каква сума се търси за този проект, какво представлява той, какви са разходите по него, какви са очакваните приходи, печалба и врмето необходимо за реализацията му.

Научете повече!
Spotifinance group
Онлайн прозрачност

Прозрачна сигурна платформа.
Бързи транзакции без такси

Атрактивна Възвращаемост

Повече от 14% годишно
възвращаемост на нашите инвестиции.

Краткосрочен

1-5 години
условия за нашите проекти

Години Опит

Над 20 години опит
в индустрията за недвижими имоти

Текущи Проекти

В момента проверяваме различни възможности за инвестиране в недвижими имоти и ще Ви информираме веднага щом нашите експерти по невдижими имоти изберат нов проект, който отговаря на нашите високи стандарти. Не забравяйте да се регистрирате, ако искате да сте в течение и информирани за тях

Как да стана член?

Изберете имот

Вземете решение за проект от списъка на предлаганите проекти за недвижими имоти.

Направете инвестиция

Завършете регистрация си и направете инвестиция за по-малко от 5 минути.

Вижте как доходите ви нарастват

След като инвестицията ви бъде одобрена, ще може да проследите ефективността си и да виждате редовни актуализации.

Абонирайте се за СпотиКлуб

Получавайте най-изгодните оферти за инвестиция и полезна информация за Вашите лични финанси.

Какво казват нашите инвеститори ...

"Платформата е ясна и съдържа цялата важна информация"

Лора, 45
София, България

"Финансовата информация е актуална, образователна и показва пулса на финансовите пазари, както и кои са парещите акции в момента"

Зорница Петкова 29
София, България

"Чрез платформата може да се инвестира в строителни обекти дори и с €2000"

Ивайло Атанасов, 33
Варна, България

ВАЖНО! Моля обърнете внимание, че инвестирането чрез www.spotifinance.com е свързано с висок риск да загубите изцяло инвестираните от Вас средства. Затова инвестирайте само до размер, който можете да си позволите да загубите. Инвестирането чрез www.spotifinance.com не е подходящо за всеки. Много важно е да разбирате напълно рисковете, свързани с предлаганото инвестиране и, при необходимост, да потърсите независим и компетентен съвет преди да подадете инвестиционна заявка. За запознаване с основните рискове, относими към инвестиране чрез www.spotifinance.com моля вижте следната информация