Дизайнер онлайн

Ние предлагаме пълно обсужване на всяка стъпка.

Ние предлагаме много повече от интериорни решения, като нашата основна цел е да се съобразим с индивидуалните предпочитания, вкусове и търсения на нашите клиенти. С индивидуален подход към всеки клиент, с внимание към детайла и страст към работата ние ще изградим мечтания облик ан Вашия интериор.
Интериорното проектиране е вълнуващо приключение.
Споделете го с нас!

Защо Ви е необходим интериорен дизайнер?

Опознавайки клиента и вниквайки в неговите изисквания, добрият проектант ще предложи и своята критична гледна точка от позицията на опитен професионалист, който ежедневно се сблъсква с проблеми, свързани с вътрешното оформление на най-различни обекти. Интериорният дизайнер е този, който притежава необходимите умения, знания и опит, за да извлече максимума от всяко пространство, с което работи. Допитването до добър специалист е гаранция за качествен проект с оптимална функционалност и висока художествена стойност.

ФУНКЦИОНАЛНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

Всеки един интериорен дизайн започва с функционално разпределение на отделните зони и позиционирането на мебелите в тях. Тази част от проекта цели да ни покаже как най- правилно да усвоим пространството.

3D ВИЗУАЛИЗАЦИИ И 360 ГРАДУСОВА ВИРТУАЛНА РАЗХОДКА

След избор на функционално разпределения , започваме работа в избрания от вас стил и цветова гама. Изработваме триизмерни фотореалистични визуализации на проекта. Това e неизменната и основна част от един интериорен проект. 3Д визуализацията дава отговор на въпроса, как би изглеждало всичко в реалните размери и цветове, още преди да сте започнали ремонтни дейности и да сте поръчали обзавеждане. Представя се с 3д визуализации или, и с виртуална 360 градусова разходка в интериора.

Защо да изберете нас?

Ние предлагаме пълно обслужване на всяка стъпка.

Индивидуален дизайн

Индивидуален дизайн

Ние създаваме интериори, които в най-голяма степен изразяват Вас и Вашето светоусещане и това, което харесвате. За нас е от изключителна важност да разберем кои стилове Ви допадат, кои са Вашите предпочитани цветови гами.

Внимание към детайлите

Внимание към детайлите

Обръщаме внимание дали имате специфични изисквания към мебел или дори част от декора, на която държите.
На базата на Вашите изисквания и изпратените снимки ще изясним какво точно да присъства в получените идейни предложения.

Широка гама услуги

Широка гама услуги

При нас ще откриете пълна гама от професионални услуги в сферата на интериорното проектиране и виртуални 360 градусови разходки.
Можем да гарантираме, че крайният резултат ще бъде точно това, за което сте мечтали!

Проектиране

3д визуализации и Виртуални разходки (360-градусовите панорами).

Какво представляват Виртуалните 360 градусови разходки?

Виртуалната разходка е съвкупност от няколко панорами свързани помежду си.

Можете да придобиете реална представа как точно ще изглежда вашето жилище, заведение, хотел или магазин.

Виртуалната 360 градусова разходка е чудесен начин да се създадете реалистична представа на клиента, какво може да очаква от посещението при вас. Тя създава потребителско изживяване, което буквално пренася потребителя във вашия обект.
Независимо дали притежавате хотел, фитнес, магазин или дейност в сферата на услугите, панорамната фотография е в състояние да ви спечели много нови клиенти.

Запитване за цена

Ценовите оферти се разделят на:

- Цена за жилищен интериор
- Цена за обществен интериор

Необходими параметри за изготвяне на цена:

След като получим необходимата информация в рамките на 2 работни дни ще получите оферта по вашето запитване за интериорен дизайн. Офертата ще бъде съобразена с квадратурата, помещенията и вашите специфични нужди и потребности. Офертата съдържа цена и срок за изработката на 3д проекта на вашето помещение.

Информация за обекта:

1. особености на архитектурата на обекта:
- скосявания
- чупки
- нестандартни форми
- цялостно проектиране на жилището
- част от него

2. квадратура

3. актуални снимки / скици ( ако разполагате с работен файл AutoCAD и разширенията му е за предпочитане ) Това поле е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

4. Бюджет
5. Цветова гама. (За нас е важно да работим спрямо желанията на клиентите и държим да ни изпратят снимки на харесани от тях интериорни решения.)

6. Вид дизайн.
За нас е важно да разберем към какъв стил сте се насочили.
- Модерен и изчистен
- Индустриален
- Лофт
- Класически или Бароков
7. Виртуална разходка (360 градусова панорама) (по желание на клиента).

Информация за клиента:

- Имена
- Телефон за връзка
- Имейл
- Град
- допълнителни коментари

Връзка с нас

СОФИЯ

+359 878 121760
office@spotifinance.com
бул. Евлоги и Христо Георгиеви 111

ВАРНА

+359 878 874171
office@spotifinance.com
гр. Варна, бул. "Вл. Варненчик" 81

Последвайте ни