Къщи в затворен комплекс Casa Verde - София

София

€ 480000

Продажба

Къща
280 кв.м.
1714,29 €/кв.м.
Къщи в затворен комплекс  Casa Verde -  София
Къщи в затворен комплекс  Casa Verde -  София
Къщи в затворен комплекс  Casa Verde -  София
Къщи в затворен комплекс  Casa Verde -  София
Къщи в затворен комплекс  Casa Verde -  София
Местност Детски град, район Панчарево, град София.

Разположен в полите на Витоша планина, съчетава спокойствието и тишината на заобикалящата го природа и бързия достъп до центъра на столицата. Тук можеш да бъдеш близо до града, да получиш лукса и комфорта, от които се нуждаеш, но същевременно да се насладиш на всичко, което природата предлага.

Комплекса е разположен  сред живописната природа на район Панчарево, на не повече от 15 минути път с кола от центъра на София.  Комплексът гарантира лесна достъпност и изключително търсеното в забързаното ни ежедневие спокойствие, заобиколен от дървесна растителност.Локация -
виж тук

Комплексът има площ 3 декара и се състои от общо 9 еднофамилни луксозни жилищни сгради

Три еднофамилни сгради с РЗП 300 кв.м (сграда тип А)

Шест еднофамилни сгради с РЗП 280 кв.м (сграда тип С)

Разгледайте целият комплекс тук

Еднофамилна сграда Тип C  с РЗП 280 кв.м – 6 брояПРИЗЕМНО НИВО със светла част над 1.5 метър с площ : 68 кв. метра,където са разположени  кабинет, фитнес зала/ билярд/стая за забавления, мокро помещение, гардеробна или комбинация от тях.

ПАРТЕРЕН ЕТАЖ: дневен тракт с кухненски бокс, санитарен възел, два гаража и площадка и тераса с площ 106 кв. метра.

ПЪРВИ ЕТАЖ: 3 спални , две бани и две тоалетни тераса с обща площ на етажа 106 кв. метра,  като всяка от къщите е с обща площ от 298 м2 , разположена в собствено дворно пространство.

ДВОР: Всяка къща има обособена дворна част за индивидуално ползване, подравнена, затревена, положена автоматизирана поливна система. Изградена външна тераса с положена настилка от декинг от композитно дърво по архитектурен проект,  Възможност за басейн

Еднофамилна сграда Тип A с РЗП 300 кв.м – 3 брояПАРТЕРЕН ЕТАЖ:  Дневен тракт с кухненски бокс, санитарен възел, два гаража, спалня с обща площ на етажа 150 кв. метра

ПЪРВИ ЕТАЖ:  3 спални , две бани и две тоалетни тераса с обща площ на етажа 150 кв. метра,  като всяка от къщите е с обща площ от 300 м2 , разположена в собствено дворно пространство.

ДВОР: Всяка къща има обособена дворна част за индивидуално ползване, подравнена, затревена, положена автоматизирана поливна система. Изградена външна тераса с положена настилка от декинг от композитно дърво по архитектурен проект,  Възможност за басейн.

Разгледайте целият комплекс тук

Директно от строителя

Цена: € 480000
Квадратура: 280кв.м.
Строителство: Тухла
Тип имот: Къща
Стаи: 5

асфалтиран път
Отлична локация
Потребителя качил обявата декларира, че не е посредник и няма да взима комисионна при осъществяване на сделката