Spoti Finance философия на компанията

Ние сме компания с визия за осигуряване на възможността всеки да има достъп и да може да инвестира on-line не само в недвижими имоти, но и в строителството на жилищни сгради, къщи и др, т. е там където маржа на печалбите са най-големи, чрез дигитална платформа за инвестиране : Spoti Finance Place.

Чрез все по-бързо навлизащият метод на инвестиране crowdfunding всеки може да инвестира в недвижими имоти и то само с 2000 евро, он-лайн без бумащина, бързо и следейки всяка стъпка от реализацията и изграждането на проекта.

Целта ни е да дадем на всеки възможност за инвеситиции, да смелим финансовата информация и да я поднесем по един лек и приемлив начин на всички, които се интересуват или искат да научат в какво могат да инвестират, кои са парещите финансови инструменти в момента, какви са очакванията на големите имена в сектора, с две дума да разберат на къде духа вятърът на парите.

Spoti

Spoti Finance Place - грижа, подкрепа и прозрачност

Spoti Finance Place Ви помага по време на целия процес на инвестиране : от избора на подходящия за вас проект за недвижими имоти през периода на строителство или управление на проекта до крайното реализиране на проекта и получаване на паричните средства в банковата Ви сметка.

За да Ви предоставяме едни от на-доходните инвестиционни проекти, ние си сътрудничим с национални и международни строителни предприемачи и разработчици на проекти с дългогодишен опит в бранша. Нашите инвестиции са прозрачни - можете да се информирате за напредъка на проекта, в който сте инвестирали, по всяко време онлайн.

Spotifinance

За нас

Spoti Finance Place отваря света на строителството и управлението на недвижими имоти за всеки заинтересован инвеститор. Ние сме интелигентна дигитална платформа, която събира частни инвеститори заедно с водещи професионалисти от индустрията на строителството и управлението на недвижими имоти за съвместни проекти. Това дава възможност на инвеститорите чрез Spoti Finance Place да имат достъп до ексклузивно финансиране на проекти, което преди това беше запазено само за институционални инвеститори.

Най-доброто от всичко: Започвайки със сума от 2000 евро, можете да инвестирате в избран от вас проект!

Станете инвеститор в Spoti Finance Place сега!

Вече имате опит с класическите инвестиции като акции, облигации и фондове - но инвестициите в недвижими имоти са все още нова територия за вас? Не се безпокойте! Нашият опитен екип ще ви помага през целия инвестиционен процес. Spoti Finance Place ви дава всички инструменти, които може да използвате, за да намерите правилния за Вас проект, чийто напредък може да проследявате по всяко време в платформата. По този начин слагаме на преден план прозрачността в управлението на проектите.

Инвестирайте в недвижими имоти!

Диверсифицирайте риска като професионалистите

Недвижимите имоти са страхотна котва за стабилност във всяко портфолио. В сравнение с другите видове инвестиции: акции, индекси, валути, ЕТФ, възвръщаемостта от собствеността (реален актив – недвижим имот) се развива относително независимо от възходите и спадовете на финансовите пазари.

В допълнение, инвестициите в недвижими имоти, особено в жилищния сегмент, показват относително ниска волатилност спрямо националните и международните пазарни тенденции.

Следователно стабилната стойност в цената на имотите, голямата възвръщаемост в сектора, голямата възвръщаемост в процеса на строителство е задължителна форма на инвестиция, която трябва да участва във Вашето инвестиционно портфолио с цел диверсификация на инвестициите Ви.

Spotifinance

Стани инвеститор в Spoti Finance Place!

Достъп до инвестиции в жилищни сгради, къщи и други недвижими имоти

Spotifinance

Достатъчна е проста регистрация и получавате пълен достъп до нашите предложения за инвестиции в недвижими имоти – нашите инвестиционни проекти, които се предоставят от опитни проект мениджъри след избор само на тези, които носят голяма възвръщаемост за по – малко време с по – малко капитали, т.е след избор на най-доброто за Вас

Spoti Finance Place не взема такси за участие. За разлика от взаимните фондове или от другите финансови инструменти за инвестиране, ние не начисляваме такси и надбавки на тези, които инвестират чрез нашата платформа. По този начин ще реализирате максимална възвръщаемост.

Регистрирайте се сега!